Další služby

Další služby Ostatní

Informace o zpracování osobních údajů

  • V případech, kde vystupujeme jako správce osobních údajů nás ohledně tohoto můžete kontaktovat na adrese: Denisova 504, 506 01, Jičín, nebo na e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
  • Počínaje dnem 25. května 2018 můžete kontaktovat také pověřence pro ochranu osobních údajů na následující e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
  • Osobní údaje mohou být zpracovávány za obchodním účelem nebo účelem technické podpory. Právním základem pro zpracování osobních údajů je:
    • čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016, pro účely marketingu;
    • čl. 6 odst. 1 písm. b) pro účely obchodní.
  • Osobní údaje budou uloženy a zpracovávány po dobu vyžadovanou právními předpisy (zejména soukromoprávními a daňovými předpisy) a po dobu nezbytnou k dosažení účelu jejich zpracování.
  • V případech, kdy budou vzneseny námitky proti zpracování osobních údajů získaných z jiných zdrojů pro účely marketingu, u nás budou tyto osobní údaje uloženy tak, aby se předešlo jejich použití.
  • Máte právo žádat správce o přístup k Vašim osobním údajům, právo na jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, stejně jako právo vznést námitky proti jejich zpracování a právo na jejich přenositelnost.
  • Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, avšak neposkytnutí některých údajů může zabránit spolupráci.
  • Svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro daný účel mohou zákazníci kdykoliv odvolat. Tímto není dotčena zákonnost zpracování před takovým odvoláním souhlasu.
  • Zákazníci mají právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 727/27, 170 00 Praha 7, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Dokumenty ke stažení:

Informační memorandum o zpracování osobních údajů pro zákazníky

 

 

 

 

Podkategorie